(In)digestie

Se manifestă prin durere sau disconfort în zona abdomenului superior și senzația de sațietate imediat după începerea mesei. Deși pot varia de la o persoană la alta, cele mai des întâlnite simptome sunt: greață, senzație de arsură, balonare, vărsături și regurgitare. Adesea, indigestia este influențată de un stil de viață dezechilibrat și poate fi declanșată de sedentarism (lipsa mișcării), alimentație (alimente grase, prăjite și picante), băuturi (cafea și băuturi carbogazoase) și medicamente (administrarea pe o perioadă îndelungată de timp). Alte cauze care determină indigestia pot fi mâncatul rapid și excesiv, fumatul, stresul, anxietatea, depresia sau chiar afecțiuni digestive (gastrită, ulcer, pancreatită, constipație etc.).

Produse recomandate

Acestea sunt produsele care vin în ajutorul tău.

Alinan® Digestie ușoară

10 plicuri

Alinan® Digestie usoara contine un complex de 8 enzime digestive care actioneaza asupra unei mari varietati de alimente, asigurand digestia acestora. Produsul este special conceput pentru bebelusi si copii mici, tinand cont de necesitatile fiziologice ale acestora, dar se poate administra si adultilor.

Vezi produsul

go-ahead-arrow

Superbil®

2 blistere x 10 comprimate gastrorezistente

Superbil®, comprimate filmate gastrorezistente contine o combinatie unica de extract purificat de bila bovina si extract standardizat de ghimbir.

Vezi produsul

go-ahead-arrow

Digex® Plus

2 blistere x 10 comprimate gastrorezistente

DIGEX® PLUS, comprimate filmate gastrorezistente contine un amestec complex de enzime digestive, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mese copioase sau alimentatie inadecvata, reprezentand alegerea perfecta in perioadele de sarbatori.

Vezi produsul

go-ahead-arrow