Reflux gastroesofagian

Refluxul gastroesofagian este o afecțiune digestivă și se manifestă prin întoarcerea acidului din stomac (uneori și bilă) în esofag. Acidul irită mucoasa esofagiană și cauzează simptome precum arsuri în piept, eructații, regurgitații.  

Refluxul apare, în special, după mese copioase, condimentate sau după un efort fizic intens. Această senzație mai poate fi însoțită de un gust amar sau acid, de greață sau vărsături. În cele mai multe cazuri, refluxul este provocat de obiceiuri alimentare nesănătoase, alimente de tip fast-food, picante/condimentate, alcool/cafea/băuturi carbogazoase.

Sarcina, stresul, anumite medicamente, obezitatea, fumatul sau așezarea în poziție orizontală imediat după masă sunt alți factori care pot provoca refluxul gastroesofagian.

Produse recomandate

Acestea sunt produsele care vin în ajutorul tău.

Gastimax® MED

3 blistere x 10 comprimate masticabile

Gastimax Med, comprimate masticabile este un dispozitiv medical recomandat pentru tratamentul simptomelor refluzului gastro-esofagian: senzatia de arsura in capul pieptului, regurgitatia acida, indigestie, tusea si inflamatia faringelui si a laringelui (legate de reflux).

Vezi produsul

go-ahead-arrow

Gastimax® MED

suspensie orală, 200 ml

Gastimax Med, suspensie orala este un dispozitiv medical recomandat pentru tratamentul simptomelor refluzului gastro-esofagian: senzatia de arsura in capul pieptului, regurgitatia acida, indigestie, tusea si inflamatia faringelui si a laringelui (legate de reflux).

Vezi produsul

go-ahead-arrow