S-a dat startul la gratare. Fara dureri abdominale

A inceput sezonul gratarelor. Cum avem program de iesit la padure aproape in fiecare weekend, nu vom merge cu familia si cu prietenii avand la noi doar cate o punga de biscuiti si cate un fruct. Vom lua macar doua tipuri de carne de gratar si ne vom asigura ca fiecare participant la intalnire va pleca acasa ghiftuit.

Mare atentie cum gatesti carnea

O regula de aur a prepararii gratarului este sa tii carnea in lazi frigorifice pana sa o pui pe gratar deoarece, expunand-o la soare sau tinuta la temperaturi improprii, va exista riscul de dezvoltare a unor germeni precum Salmonella, Escherichia coli si Staphylococcus aureus, care iti pot afecta starea de sanatate in cel mai scurt timp si, in loc de o dupa-amiaza reusita, vei avea parte de greata, voma, diaree si crampe abdominale severe.

Pentru a reduce nivelul substantelor toxice produse in timpul gatitului la temperatura ridicata este indicat sa marinezi carnea cu cateva ore inainte intr-un amestec de ulei de masline, usturoi, zahar, mustar, ceapa, suc de lamaie si ierburi aromatice, care vor avea rol de bariera protectoare.

Cu DIGEX FORTE scapi de durerile abdominale si arsurile la stomac

Bineinteles ca nu vei manca doar o bucatica de carne. Vei manca din toate, iar odata ajuns acasa, disconfortul abdominal, arsurile la stomac si greata iti vor strica ziua.

Excesul alimentar iti poate provoca tulburari digestive, care conduc la o digestie deficitara, manifestata prin stari de disconfort gastric, greata, indigestie, balonare, senzatie de preaplin.

DIGEX FORTE contine un amestec complex de 9 enzime digestive (amilaza, lipaza, proteaza, glucoamilaza, alfa-galactozidaza, lactaza, celulaza, invertaza, bromelaina) in cantitati de 3 ori mai mari decat oricare alt produs, un plus de de extract uscat de bila bovina care ajuta la digestia grasimilor și extract de ghimbir, ce ajuta organismul sa faca fata suprasolicitarii cauzate de mese copioase sau alimentatie inadecvata, reprezentand astfel solutia perfecta in perioadele de sarbatori.